wilujeng sumping

Tentang Kami

Shenzhen Orebo Technologies Ltd.ngadeg di 2014, mangrupa pamekar-unggul pangajén sarta éksportir produk wearable pinter, carjer Wireless, Earphones di Cina, salawasna kalawan inovasi payun dina industri ieu.

Kalayan markas sareng gudang kami anu aya di Shenzhen, produk Orebo dirakit di pabrik anu lulus BSCI / ISO9001: 14001 ngasertipikasi, garis produksi inspeksi QC dina situs kami unggal waktos pikeun ngontrol kualitas ogé.Dina taun katukang produk urang dijual di leuwih 20 nagara sakuliah dunya, kaasup AS Walmart, QVC jsb perusahaan kawentar.

Orebo terus mekar, nerapkeun sumberdaya vast, pangaweruh jeung téhnologi konsumen kaahlian anu ngamungkinkeun urang pikeun nyieun nilai pikeun konsumén urang jeung mitra dina dinamis, industri ngembang, "Kualitas High, Customer munggaran" nyaeta misi urang, urang bakal terus nyadiakeun produk anyar jeung jasa pangalusna ka klien kami pikeun meunangkeun win-win benefit.

séktor

proyék anyar: Potty latihan lalajo pikeun orok

Pikeun nyugemakeun pamundut palanggan, kami ngembangkeun jam tangan latihan potty, anu tiasa ngabantosan kolotna ngabéréskeun salah sahiji masalah anu paling ageung tina latihan toilét - ngingetkeun budakna pikeun nyobaan ka kamar mandi.Dua versi pikeun pilihan: 7groups undur waktu setting, 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180mintues.15groups setelan Jam Alarm ku kolotna, anjeun tiasa nyetél éta nurutkeun kaayaan sabenerna.Jam tangan potty kami kalayan karya seni anu béda-béda dina tali, anu bakal ngajantenkeun murangkalih, kalayan jam tangan potty diikat kana pigeulang, murangkalih bakal diingetkeun ku musik anu pikaresepeun atanapi alarm getar pikeun angkat ka toilet atanapi nginum cai, ngabantosan janten kabiasaan anu saé.

  • IP67 Waterproof Sport Fitness Smartwatch

    IP67 Waterproof Olahraga Kabugaran Smartwatch

    Gelang layar ageung HDWisdom mikaresep kahirupan kualitas Raray jam tangan khusus Pilih gambar albeum ponsel sareng gambar selfie salaku raray jam tangan khusus anjeun.Ngawaskeun tekanan darah denyut jantung Béda tina produk anu sami, langkung gampang pikeun ngawujudkeun rupa-rupa pangimeutan data sareng langsung ningali rupa data sajarah dina jam tangan pikeun nengetan kaséhatan anjeun sorangan.Sababaraha mode olahraga Nyadiakeun rupa-rupa data sacara real waktos Kami ngajengkeun hiji deui ...

  • Sport smart watch with bluetooth calling

    Jam tangan pinter olahraga nganggo telepon bluetooth

    SMART WATCH Gelang anu gaya béda Gelang olahraga layar rampa pinuh Master chip Chip master énggal ∪nyanyi master chip anyar Rtl8762D, épisién mekar dina olahraga, musik, sareng ngawaskeun, sareng inovasi henteu aya watesna.Ngawaskeun denyut jantung 24 jam Diwangun-di sensor akselerasi SC7A20, com bined kalawan algoritma denyut jantung calakan AI, sadar ngawas denyut jantung sarta ngawaskeun jenuh oksigén getih.Umur batre anu panjang, kasenangan anu teu terbatas Multi-dimensi ...

  • Smart watch with Bluetooth call

    Jam tangan pinter sareng telepon Bluetooth

    SMART WATC H pigeulang stylish béda Gelang olahraga layar rampa pinuh 24-jam ngawaskeun denyut jantung Diwangun-di sensor akselerasi SC7A20, digabungkeun jeung algoritma denyut jantung calakan AI, sadar ngawas denyut jantung sarta ngawaskeun jenuh oksigén getih.Sababaraha modeu olahraga Nyadiakeun rupa-rupa modeu latihan, durasi latihan tempoan sacara real-time, latihan konsumsi kalori denyut jantung, léngkah sareng jarak tempuh, jaga status latihan anjeun.Candak poto ...

  • Square screen body temperature smart watch

    Jam tangan pinter suhu awak layar pasagi

    Pemantauan denyut jantung 24-jam Jaga kaséhatan anjeun Real-time ngawaskeun denyut jantung calakan, pariksa denyut jantung iraha waé, sareng nangkep status kaséhatan jantung dina waktosna. geuwat ngabéjaan ka anjeun.Pangimeutan akurat ngeunaan jenuh oksigén getih Tingkat oksigén getih mangrupikeun indikator konci pikeun ngukur kaséhatan sakabéh jalma.Éta ngabantosan ngartos kamampuan awak S pikeun nyerep oksigén sareng jumlah oksigén anu dikirimkeun ...

  • Heart Rate Monitor Smart Watch Band

    Heart Rate Monitor Smart Watch Band

    Smart Watch Lightweight jeung leutik layar pasagi 40g design lightweight 1.69 inci tinggi-definisi layar badag Olahraga multifungsi 7 poé umur batre lila Handy dina kahirupan sapopoé Manajemén dina pigeulang anjeun 24/7 asisten, salami anjeun hoyong angkat pigeulang anjeun enteng Nyata -Waktos nyukcruk kagiatan sapopoe 30 dinten konsumsi daya rendah Layar warna-fungsi rendah, ningkatkeun kinerja Nepi ka 30 dinten dina hiji muatan* Sababaraha c...

  • Intimate design and function Get more life experiences

    Desain sareng fungsi intim Kéngingkeun langkung seueur pangalaman hirup...

    Olahraga Luar Ruangan Fashion WatchR Positioning Precise 6 fitur inti HD Tampilan 1,69 inci 240*280-definitiondisplay, super rétina sadaya-weatherdisplay.GPS Precise Trajectory lt ngadukung GPS global, GLONASS sareng tilu sistem posisi satelit Beidou, sareng henteu pernah leungit jalanna dina lingkungan anu nangtang.Thermometry Ngagunakeun ACNT180-precision tinggi dua-pin sensor hawa kaluaran pulsa digital, anjeun tiasa ngukur suhu Anjeun iraha wae tur ngartos ...

Internal
Rincian

Music-smart-watches-6
  • 1,69 inci HD layar pinuh

  • 24 jam HR ngawas sareng pangukuran suhu awak

  • Awak logam ultra-ipis

  • Sababaraha dial sareng definisi diri