Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shenzhen Orebo Technologies Ltd.ngadeg di 2014, mangrupa pamekar-unggul pangajén sarta éksportir produk wearable pinter, carjer Wireless, Earphones di Cina, salawasna kalawan inovasi payun dina industri ieu.

Kalayan markas sareng gudang kami anu aya di Shenzhen, produk Orebo dirakit di pabrik anu lulus BSCI / ISO9001: 14001 ngasertipikasi, garis produksi inspeksi QC dina situs kami unggal waktos pikeun ngontrol kualitas ogé.Dina taun katukang produk urang dijual di leuwih 20 nagara sakuliah dunya, kaasup AS Walmart, QVC jsb perusahaan kawentar.

Orebo terus mekar, nerapkeun sumberdaya vast, pangaweruh jeung téhnologi konsumen kaahlian anu ngamungkinkeun urang pikeun nyieun nilai pikeun konsumén urang jeung mitra dina dinamis, industri ngembang, "Kualitas High, Customer munggaran" nyaeta misi urang, urang bakal terus nyadiakeun produk anyar jeung jasa pangalusna ka klien kami pikeun meunangkeun win-win benefit.

Sajarah urang

2014

Orebo Didirikeun-2014

Mimitian Smart band / nonton

2015

Joint Alibaba Emas supplier-2015
Kahiji HKTDC Tembongkeun produk wearable

Acara éta suksés pisan

2016

Ngembangkeun diri Smart Band 2016

Sadayana mangrupikeun mode pribadi sareng patén-patén

2017

Gabungan Sumber Global Diverifikasi Supplier-2017
Panyadia Walmart AS

Ngembangkeun diri carjer Wireless

2018

HK acara-2018, pabrik BSCI Certified

Acara carjer nirkabel suksés

2019

Buka Toko di Tmall-2019

Mimitian pasar domestik

2020

CES témbongkeun di AS-2020

NEW SMART WATCH WILUJENG

2021

Ngadegkeun parusahaan Cabang-2021

Ngembangkeun produk anyar jam tangan latihan Potty pikeun orok

Tim Kami

Mitra kerjasama anu jero kami UTE, langkung ti 100 tanaga R&D anu disebarkeun di Shenzhen sareng Guilin, fokus kana pamekaran hardware calakan sareng desain téknologi Bluetooth, sistem ios sareng pamekaran aplikasi, sistem Android sareng pamekaran aplikasi, ogé dina-jero sareng ngembangkeun produk ngaropéa alat wearable calakan sarta aplikasi industri.Pangabisa panalungtikan sarta pamekaran ngandung ngembangkeun hardware, nyetir, algoritma, software, jasa tukang sarta sistem lianna, sarta mibanda kakuatan ngembangkeun diferensiasi jeung industri kustomisasi jero, utamana akumulasi teknis euyeub di Band calakan.

UTE gaduh pangalaman anu beunghar dina kapasitas volume platform Dialog / Nordic / Realtek, sareng Orebo kalayan pangalaman anu beunghar dina OEM / ODM pikeun nyayogikeun jasa anu disesuaikan kalebet desain penampilan produk, gambar alat, skématik, desain PCB,

us

firmware sarta App ngembang, item rengse ti pisan awal bahan baku nepi ka ahir packing final, tiap hambalan ieu dikawasa ku Orebo, ngaliwatan gawé babarengan jeung Orebo bakal nyata ngurangan biaya jeung ningkatkeun manajemén ranté produksi Anjeun.

Budaya Perusahaan

Visi:Orebo komitmen nyadiakeun rentang pinuh ku OEM / ODM jasa, sangkan beuki loba konsumén milih Orebo, percanten sarta cooperate kalawan Orebo

misi:Kualitas luhur, Palanggan Kahiji

nilai:Jujur, Inovasi, Kualitas, Efisien

Tur Pabrik

2
IMG_4469
1
16
QQ图片20210818154950
14
13
QQ图片20210818154957 (2)
生产流程