Kabugaran Digital Watch

  • 3D Pedometer Silicone band Sports LED Digital Watches

    3D Pedometer Silicone band Olahraga LED Digital Watches

    Modél No.: T6F

    Warna: hideung bodas biru hideung Kamuflase

    (Pola tiasa disaluyukeun sakumaha desain anjeun)

    Bahan pigeulang: Silikon kelas dahareun

    Fungsi utama: Lengkah / Jam Alarm / Stopwatch / Ngawas sare

  • Virbrating alarm clock pedometer sport digital watch

    Jam alarm vibrating pedometer olahraga jam digital

    Modél No.: T5G

    Bahan pigeulang: Silikon kelas dahareun

    Bahan Kasus: ABS + Stainless

    Sénsor 3D: Bosch (ti Jerman)

    Waterproof: IP67

    Warna: Hideung Héjo Oranyeu Ungu

  • LED Bracelet Wristband 3D pedometer

    Pedometer 3D Gelang LED

    model No .: T5S ngaropéa Logo Digital Olahraga arloji

    Alus keur promosi kado

    Kualitas luhur!Alus keur Barudak

    Waktos damel: 20 dinten langkung

    Ngadukung percetakan layar, percetakan transfer cai / panas, percetakan digital

    Warna: Hideung / Pink / Bulao / Héjo / Ungu / Bodas sarta sagala rupa pola karya seni

  • 3D LED Pedometers Wrist Band

    3D LED Pedometers pigeulang Band

    Model No.: T8 Lengkah tracker

    Alus keur promosi kado jeung barudak

    100% Brand Anyar sareng Kualitas Luhur!

    Konsumsi low, waktos sayaga panjang

    Modul Pribadi Anyar Ekskulsif

    Ngadukung percetakan layar, percetakan transfer cai / panas, percetakan digital

    Warna: Hideung / Pink / Biru / Héjo / Ungu / Bodas / Oranyeu / rupa-rupa pola karya seni