Foldable Magnét 3in1 Fast Wireless carjer

Foldable Magnét 3in1 Fast Wireless carjer

Katerangan pondok:

Modél No.: W29

Kaluaran: 15W / 10W / 7.5W / 5W atanapi 3W

Diwangun dina magnet kuat, kelas N52


Rincian produk

Tag produk

W29 3in1 Wireless Charger (1)
W29 3in1 Wireless Charger (2)
W29 3in1 Wireless Charger (3)
W29 3in1 Wireless Charger (4)
W29 3in1 Wireless Charger (6)

Parameter produk:

W29 tilepan magnét 3 dina 1 stasiun ngecas nirkabel gancang
Ngaran Produk: Magnét tilepan 3 in1 Fast Wireless Ngecas Station
Ukuran produk: Buka: 188 * 115 * 10.5mm, melu: 90 * 118 * 21mm
Bahan & Finishing: PC + ABS + Silikon
Warna: Hideung
Ukuran bungkusan: 135 * 135 * 30mm, 50pcs / karton, ukuran karton: 375 * 270 * 270mm
beurat: Beurat net: 118g;beurat kotor: 186g
Asesoris: Box * 1, Manual pamaké * 1, USB micro kabel gancang * 1
Input: 9V3A, 9V2A atanapi 5V3A
Kaluaran: 12V / 1.25A, 9V / 1.1A, 9V / 0.8A, 5V / 1A;Telepon Qi: 15W, 10W, 7.5W, 5W;Smartwatch: 3W
kakuatan ngecas: 15W / 10W / 7,5W / 5W + 5W / 3W + 3W
efisiensi: Leuwih 73%
Pangecas panganteur: Tipe C
FOD: Ngarojong deteksi objék logam
Standar: Qi
panyalindungan overvoltage: Ngarojong
panyalindungan overcurrent: Ngarojong
Perlindungan suhu luhur: Ngarojong
Pakét: netural
Daérah percetakan: layar sutra
Ngarojong OEM

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami