Heart Rate Monitor Smart Watch Band

Heart Rate Monitor Smart Watch Band

Katerangan pondok:

Modél No.: Z15
Layar tampilan: 1.69 "layar toél pinuh 240*280 piksel
Warna: Héjo poék Pink Héjo muda
Chip: DA14683
Sénsor HR SC7R311 + G Sénsor SC7A20
Ngaran APLIKASI: JYouPro
Fitur: Real 24h Heart rate / tekanan getih / Multi-olahraga jsb.


Rincian produk

Tag produk

Smart Watch

Lightweight sarta layar pasagi leutik

Desain hampang 40g 1.69 inci layar ageung definisi tinggi Olahraga multifungsi 7 dinten umur batre panjang

1 (1)
2 (1)

Handy dina kahirupan sapopoe Manajemén aya dina pigeulang anjeun

Asisten 24/7, salami anjeun hoyong angkat pigeulang anjeun enteng

Nyukcruk real-time kagiatan sapopoe

3 (1)
4 (1)

30 poé konsumsi kakuatan low

layar warna low-fungsi, pamutahiran kinerja

Nepi ka 30 dinten dina hiji muatan*

Sababaraha kelir sadia Rupa-rupa kelir warni, Anjeun bisa milih

5 (1)
6 (1)

Ukuran jeung Parameter

Témbongkeun 1.9hfnhilltull layar rampa 240*280px

Operasi Toel lengkep sareng tombol slde

CPU DA14683

Bluetooth Bluetooth 5.0

Waterproof IP67 waterproof

Mémori 64 MB

Acoleratonsensor SC7A20

Batré 220mAh

Tali Silika gél

System 1059.0+ jeung Androld5.0+

Parameter produk:

Z15 Smart jam spésifikasi
Hardware
Chip: DA14683 + sensor laju ngadangu: SC7R311 + G sénsor: SC7A20
Layar tampilan: 1.69" 240*280
layar cabak: Toél pinuh + tombol fungsi
Mémori: Flash 64 Mb
Bluetooth: BLE 4.0
Batré: Batré litium internal (220 mah)
Tingkat waterproof: IP67
Ngecas: muatan magnét kontak
Bahan: Awak: ABS + PC + alloy séng + kaca wristband: silicone
Ukuran barang: L * W * H = 44 * 38 * 10mm
Fungsi utama jam tangan pinter
Deteksi denyut jantung: Ngarojong
Olahraga: gerak Leumpang, jarak, kalori
Ngawas saré: Ngarojong
Tekanan darah: Ngarojong
Telepon asup / SMS eusi push: Ngarojong
Panginget inpormasi: Telepon asup, SMS, wechat, QQ, Facebook, twitter, LinkedIn, WhatsApp, line, instagram, snapchat, Skype sareng aplikasi mobile anu sanés) sareng panginget inpormasi acara sapertos sedentary, jam alarm, cai nginum sareng nginum obat.
Setélan jam alarm: Ngarojong 5 grup dina total
fitur séjén: Photograph Goyang atanapi klik pikeun nyandak gambar, pigeulang ngangkat layar caang, Sistim switching 24 / 12 sistem jam, sistem kaisar jarak, sistem métrik (setting APP diperlukeun)
Panginget Sedentary Rojongan, Stopwatch, Panggihan telepon, adjustment kacaangan Gelang
Gelang dina adjustment durasi layar 5ms-15ms
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data denyut jantung: Rojongan (APP diperlukeun)
Latihan: Mil, kalori, léngkah
Rékam tanggal pangimeutan saré: Kualitas sare, waktos sare sareng hudang, waktos sare jero sareng terang
Tanggal Riwayat: Laju jantung, tekanan darah, sare, latihan
Setélan alarm: Rojongan panginget geter gelang (5 grup)
Setelan Tujuan Olahraga: Setel jumlah udagan léngkah
Cocog
Ngaran aplikasi: JYouPro
Basa firmware: Inggris, Cina saderhana, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Rusia jeung Portugal
Vérsi mobile dirojong: IOS9.0 atanapi langkung luhur (iPhone 5S atanapi langkung luhur);Android 5.0 atanapi langkung luhur

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami