Desain jeung fungsi intim Kéngingkeun langkung seueur pangalaman hirup

Desain jeung fungsi intim Kéngingkeun langkung seueur pangalaman hirup

Katerangan pondok:

Model No.: HW33 Tampilan: 1.69″ TFT salayar pinuh, 240*280 luhur-harti

Master chip: Nordic 52840 chip kontrol utama

Ngaran aplikasi: CO-FIT Pangukuran oksigén getih nyata

Warna standar: Hideung, Biru, Héjo


Rincian produk

Tag produk

outdoor Olahraga Pantun WatchR Positioning Precise

HW33 GPS watch (1)

6 fitur inti

1

Tampilan HD

1,69 inci 240*280-definitiondisplay, super rétina sadaya-weatherdisplay.

2

Lintas GPS Precise

Éta ngadukung GPS global, GLONASS sareng tilu sistem posisi satelit Beidou, sareng henteu pernah leungit jalanna dina lingkungan anu nangtang.

 

3

Térmométri

Ngagunakeun ACNT180-precision tinggi dua-pin sensor hawa kaluaran pulsa digital, anjeun tiasa ngukur suhu Anjeun iraha wae tur ngartos kaayaan fisik Anjeun iraha wae.

4

Pangimeutan Kaséhatan

Pantau denyut jantung, tekanan darah sareng oksigén getih 24 jam, sareng ngawasaan kaayaan fisik anjeun iraha waé.

 

6

Modeu Olahraga

Identipikasi sacara otomatis dina modeu olahraga anu béda, nyayogikeun inpormasi dinamis sapertos léngkah, jarak, waktos, kalori, denyut jantung sareng simpen data.

7

IP67 Waterproof

Struktur pinuh enclosed, integrated injection molding pikeun ngahontal IP67waterproof.

Nganggo chip kontrol utama Nordic52840, sensor fusionvc32, digabungkeun sareng algoritma anu unik, anjeun tiasa ngawas data kaséhatan anjeun iraha waé pikeun nyegah résiko kaséhatan.

2
HW33 GPS watch (3)
HW33 GPS watch (3) - 副本

Ukur Suhu Awak Anjeun sacara akurat

Ngagunakeun ACNT180-precision tinggi dua-pin pulsa digital kaluaran sensor suhu, anjeun tiasa ngukur suhu anjeun dina waktos anu sareng ngartos kaayaan fisik anjeun iraha wae.

※ Kasalahan ukur ukur ± 0.2 ℃

1
3

Ngajalajah The UnknownAccurate Locating

Éta ngadukung tilu sistem posisi satelit utama di dunya, henteu pernah leungit jalanna dina lingkungan anu nangtang, sareng langkung gampang dilacak tibatan GPS tunggal.

Parameter produk

4

Ngaran produk: SPORT SMART WATCH

Master chip: Nordic52840 chip kontrol utama

Ukuran layar: layar pinuh 1,69 inci

Resolusi: 240*280

Bahan: Metal + PC

Sensor: ACNT180High-precisiontwo-pin pulsa digital output sensor suhu.vC32 oksigén getih leres

Jenis batré: batré polimér litium

Kapasitas batré: 4.2V 350mAh

Waktu sayaga: 9-12 poé

waktos ngecas: 1.5h

RAM: 64 MB

Sistem anu cocog: Android4.4 sareng di luhur IoS8.2 sareng di luhur

 

※Data di luhur mangrupakeun sakabéh nilai diukur laboratorium, pamakéan sabenerna bisa jadi rada béda nurutkeun kaayaan béda

Parameter produk:

HW33 Sports GPS spésifikasi jam tangan pinter:
Ukuran produk: 240mm * 37.5mm * 11.9mm
beurat: 45g
Bahan penampilan: Metal + PC
Sistim cocog: Android 4.4 ka luhur, ios 8.2 ka luhur
mémori FLASH: RAM: 64M
Resolusi: 240*280 TFT
Tipe: Full touch layar warna badag definisi tinggi
Chip utama: Nordic52840
chip GPS: UBLOX 7020
sensor PPG: VC32S oksigén getih leres
Sénsor: ACNT180High-precision dua-pin sensor hawa kaluaran pulsa digital
Kapasitas batré: 350mAh
waktos ngecas: Kira-kira 3-4 jam
Saumur hirup: Gawé: 7 dinten, waktos sayaga: 15 dinten, Tanggal simpen: 7 dinten
Tipe ngecas: ngecas nyeuseup magnét
Tingkat waterproof: IP67
Fungsi utama: Modeu gerakan GPS, ngawaskeun suhu awak, denyut jantung kontinyu dinamis, ngawaskeun oksigén getih, tekanan darah, Manajemén haid, ngawaskeun sare, rékaman nginum sareng panginget, Léngkah, jarak, waktos, kalori, Telepon asup, Pesen, Wechat, Twitter, Facebook, QQ jeung pesen séjén
modeu multi-olahraga: Ngajalankeun (Jalan lumpat, Lintas nagara lumpat, Treadmill, Indoor lumpat), tunggang, baskét, sapédah (Outdoor Ngabuburit, Indoor Ngabuburit), GYM (Kakuatan, aérobik, yoga, treadmill.)
Basa APP: Rusia, Indonésia, Jerman, Italia, Czech, Jepang, Perancis, Cina Sederhana, Cina Tradisional, Inggris, Portugis, Spanyol, Arab, Korea
Basa produk: Cina, Inggris, Jepang, Jerman, Korea, Spanyol, Perancis, Portugis Italia, Arab, Rusia, Walanda, Hindi Czech, Polandia
Bungkusan: 1 * Smartwatch, 1 * kabel ngecas, 1 * Lembar instruksi, 1 * kotak packing

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami