IP67 Waterproof Olahraga Kabugaran Smartwatch

IP67 Waterproof Olahraga Kabugaran Smartwatch

Katerangan pondok:

Modél No .: Z07 Heart Rate pangimeutan arloji

1.32″HD tampilan warni layar badag

Sababaraha mode olahraga, nyinkronkeun rupa data sacara real waktos.

Beungeut jam tangan khusus

Ngaran APLIKASI: Dafit

Warna: Hideung, Beureum, Gray


Rincian produk

Tag produk

HD pinggel layar badag
Hikmah ngarasakeun hirup kualitas

1

Beungeut jam tangan khusus

Pilih gambar albeum telepon sélulér

jeung poto selfie salaku pribadi Anjeun

raray lalajo custom.

2
3

Pantauan tekanan darah denyut jantung

Beda sareng produk anu sami, langkung seueur

merenah pikeun ngawujudkeun rupa-rupa monitoring data

sarta langsung nempo rupa data sajarah dina nonton

pikeun nengetan kaséhatan sorangan.

sababaraha mode olahraga Nyadiakeun rupa data sacara real waktos

Kami ngajengkeun cara latihan anu langkung alami.Nu pinter

Gelang ngamungkinkeun anjeun tetep latihan tanpa beban,

langkung aman sareng langkung efektif, sareng ngahontal tujuan urang.

4
5

Langkung seueur fitur Ngarasakeun kahirupan anu merenah

Diwangun-di rupa-rupa fungsi pinter pikeun mempermudah hirup anjeun, jadi asisten portabel Anjeun

Ulah sono panginget pesen

Panginget / panolakan telepon asup,

WeChat QQ SMS sareng panginget pesen anu sanés,

tempoan real-time jeung teu sono informasi penting

6

Parameter produk:

Z07 spésifikasi jam tangan pinter:
Hardware
Chip kontrol utama: GR5515I0ND
Sénsor denyut jantung: HRS3300
Vérsi Bluetooth: BLE5.0
RAM: 160KB RAM extension SPI 16MB
ROM: 64 Mb
layar: 1.32 inci IPS TFT resolusi: 360*360, layar rampa pinuh
Batré: Li-Polimér 200 mhA
Téknologi finish penampilan: 2.5D lénsa kaca + Zinc Alloy + ABS + tali TPU
Ukuran barang: 47.5mm * 47.5mm * 12.5mm
Fungsi utama jam tangan pinter
Pedometer/kalori: Ngarojong
Tekanan getih, oksigén: Ngarojong
Ngawas saré: Ngarojong
Motor geter: Ngarojong
Jam alarm pikeun ngingetkeun: Ngarojong
Stopwatch: Ngarojong
Modeu multi olahraga: Leumpang, lumpat, ngojay, badminton, maén bal sareng 8 mode olahraga anu sanés
Panginget sedentary: Ngarojong
Panginget Telepon/SMS: Android, ios push panggero jeung eusi pesen
Dorong média sosial anu sanés: SMS, Twitter, Facebook, linkedIn, Skype, Whatapp, Line, Viber, instagram sareng pesen instan anu sanés
Denyut jantung dinamis: Tampilan histogram denyut jantung dinamis sareng analisa
kaméra jauh: Pencét, goyang
Musik kadali jauh: Ngadalikeun pamuter telepon pikeun ngareureuhkeun lagu saméméhna, salajengna: lagu
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data denyut jantung: Rojongan (APP diperlukeun)
latihan: Mil, kalori, léngkah
Ngawas saré: Kualitas sare, waktos sare sareng hudang, waktos sare jero sareng terang
Data sajarah: Laju jantung, tekanan darah, sare, latihan
Setélan jam alarm: Ngarojong
adjustment kacaangan pinggel: Ngarojong
Telepon, jam muka: Bisa ngaropéa
Cocog
Ngaran aplikasi: Dafit
Pangrojong Basa Aplikasi: Basa Inggris, Korea, Jerman, Spanyol, Jepang, Perancis, Italia, Rusia, Portugis, Arab, Ukrania
Basa firmware: Basa firmware: Inggris, Jerman, Korea, Spanyol, Jepang, Perancis, Rusia, Arab, Ukraina, Portugis
Vérsi Bluetooth: 5.0 protokol
Vérsi mobile dirojong: IOS 9.0 atanapi saluhureuna Android 4.4 atanapi saluhureuna

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami