Warta

  • 1.47inch full screen smart watch with body tempearture measurement

    1.47 inci jam tangan pinter layar pinuh ku pangukuran suhu awak

    Di dunya, paling arloji wearable pinter téh ti Shenzhen Cina, salawasna maju dina industri ieu.Handapeun model anyar urang X6 kalawan 1.47inch pinuh layar tampilan warni kalayan tampilan kalawan respon touchscreen akurat tur gancang, sarupa Huawei band6, awak logam alloy aluminium kalawan kasus ABS, ...
    Maca deui
  • New model Foldable Multifuction Wireless charger: Charging Stands, iPhone Docks, and More

    Model anyar Foldable Multifuction Wireless carjer: Charging Stand, iPhone Docks, sareng seueur deui

    Congrats!4IN1 multifungsi foldable pangecas nirkabel magnét BARU kami OUT!Model No .: F22 Seuseueurna jalma langkung milih nangtung tibatan pad sabab anjeun tiasa mariksa béwara telepon anjeun kalayan gampang, tetep kami ngadamelna nganggo magnet anu diwangun anu tiasa dianggo iPhone 13 atanapi iPhone 12, éta nahan telepon pageuh ...
    Maca deui
  • Jam tangan pinter ngabeungharkeun kahirupan jalma, tip sareng trik

    Tina kabacaan dugi ka bisu gancang, nyandak gambar tina jarak jauh pikeun milarian telepon anjeun, ieu mangrupikeun trik Watch super saderhana anu bakal ngarobih cara anjeun nganggo jam tangan pinter anjeun-sareng engké, kumaha carana ngagampangkeun unggal kahirupan (Sareng produktivitas anu langkung luhur).Naha anjeun cukup untung nampi Apple Watch atanapi intelli...
    Maca deui
  • The Global Sources Consumer Electronics Show is reset on Oct. 25 to 27, 2021

    Global Sources Consumer Electronics Show direset dina 25 dugi ka 27 Oktober 2021

    Sanggeus leuwih ti sataun, tungtungna Global-Sumber HK acara reset on Oktober 25 nepi ka 27, paméran téh sarua jeung saméméh Joint "Consumer Electronics Show", "Mobile Electronics Show", "Quality Kahirupan jeung Fashion Produk Tembongkeun" babarengan.Acara museurkeun kana "alat audio sareng pidéo", "komputer sareng ...
    Maca deui
  • Professional wireless charger supplier, launches latest amazing new product.

    Pembekal carjer nirkabel profésional, ngaluncurkeun produk énggal anu énggal.

    W29 Foldable multi-fungsi 15W gancang nirkabel carjer dok Rojongan: iPhone8-12, Samsung atawa telepon Android séjén, Apple Watch, AirPods, Samsung Galaxy Earbuds jsb.Titik jual: 1, Khususna nyaéta anu tiasa dilipat sareng merenah, anjeun tiasa ngalaksanakeun perjalanan bisnis.2, Dibandingkeun sareng kabel 3in1 anu sanés ...
    Maca deui
  • Aplikasi téknologi wearable dina pengobatan médis

    Kalayan kamajuan sains sareng téknologi anu terus-terusan, produk éléktronik, khususna alat anu tiasa dianggo, beuki leutik sareng lemes.Tren ieu ogé ngalegaan kana widang alat médis.Élmuwan parantos kerja keras pikeun ngembangkeun alat médis anu langkung alit, langkung lemes, sareng langkung pinter.Af...
    Maca deui
  • HW33 2021 Latest Product Fashion Outdoor Sports GPS Smart Watch

    HW33 2021 Produk panganyarna Pantun Olahraga outdoor GPS Smart Watch

    HW33 modél ieu mangrupa arloji husus dipaké pikeun olahraga outdoor Mimiti urang milih Nordic52832 kualitas luhur CPU.Nu ngadukung GPS global, GLONASS sareng tilu sistem posisi satelit Beidou, sareng teu pernah leungit dina lingkungan anu nangtang Deteksi suhu awak.Ngagunakeun ACNT180 high-p...
    Maca deui
  • With great pleasure we Shenzhen Orebo Technologies Ltd invite you to attend 2020 International CES USA.

    Kalayan senang pisan kami Shenzhen Orebo Technologies Ltd ngajak anjeun ngahadiran 2020 International CES USA.

    Mangga tingali di handap stan kami.info : Kaping: 7-10 Januari 2020 No. Booth: Sand Hall 45849 Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di dinya!Wilujeng!Produk anyar: 24 jam terus-terusan denyut jantung jam tangan pinter kalayan oksigén getih leres, jam tangan pinter suhu awak, jam tangan pinter sareng telepon Bluetooth;1,3 inci pinuh ...
    Maca deui