Jam tangan pinter olahraga nganggo telepon bluetooth

Jam tangan pinter olahraga nganggo telepon bluetooth

Katerangan pondok:

No modél: ZL18

mamerkeun: 1.69″ layar toél pinuh 240*280 piksel

Warna: Hideung / Beureum / Biru / Bodas

Chip utama: RTL8762D + BK3266;Bluetooth5.0

Ngaran APLIKASI: Dafit

Fitur: Telepon Bluetooth / Hirup Batré Kuat / Layar HD anu langkung ageung jsb


Rincian produk

Tag produk

AWAL PINTER

pigeulang stylish béda

Gelang olahraga layar toél pinuh

8
1

Master chip Anyar master chip

∪ nyanyi master chip anyar Rtl8762D,

épisién mekar dina olahraga, musik, jeung

ngawaskeun, sarta inovasi téh sajajalan.

24-jam mantau denyut jantung

Diwangun-di SC7A20 sensor akselerasi, com bined

kalayan algoritma denyut jantung cerdas AI,

sadar ngawas denyut jantung sareng getih

ngawaskeun jenuh oksigén.

2
3

umur batre panjang, senang taya

Optimasi kakuatan rendah multi-dimensi,

Sangkan parusahaan geulis bakal panjang.

sababaraha modus olahraga

Nyadiakeun rupa-rupa modus latihan, real-time

tempo durasi latihan, latihan denyut jantung

konsumsi kalori, léngkah sareng mileage,

jaga status latihan anjeun.

4

Dampak warna hiji-sapotong eye-catching meets collocations poean béda.

6

Dimensi jeung parameter

7

Pintonan 1,69 inci pinuh pas pinuh layar toél 240 280px

Operasi Toel lengkep sareng tombol samping

CPU Rtl8762D+ BK3266

Bluetooth Bluetooth 5.0

Waterproof IP67 waterproof

Mémori 64 MB

Akselerasi sensor SC7A20

Batré 220mAh

Tali Silika gél

Sistim I0S9.0+ jeung Android4.4+

Fitur Produk Multi-fungsi dina hiji

5

Parameter produk:

ZL18 Smart Watch Spésifikasi
Hardware
Chip: Rtl8762D+BK3266
Sénsor fotoéléktrik: HRS3300
Sénsor akselerasi: SC7A20
Layar tampilan: 1.69 "layar rampa pinuh 240*280 piexl
Mémori: ROM 64M + 160KB RAM + SPI 16MB
Vérsi Bluetooth: BLE 5.0
Batré: Batré litium internal (220mAh)
Tingkat waterproof: IP68
Bahan: Kasus alloy + Kasus handap IML + Kaca
Ukuran barang: L * W * H = 38 * 44 * 11,7 MM
Fungsi utama jam tangan pinter
Pedometer/kalori: Ngarojong
Ngawas saré: Ngarojong
Motor geter: Ngarojong
Jam alarm pikeun ngingetkeun: Ngarojong
Telepon Bluetooth: Ngarojong
Stopwatch: Ngarojong
Modeu multi olahraga: Leumpang, lumpat, badminton, maén bal sareng 7 mode olahraga anu sanés
Panginget sedentary: Ngarojong
Panginget Telepon/SMS: Android, ios push panggero jeung eusi pesen
Dorong média sosial anu sanés: SMS, WeChat, Twitter, Facebook sareng 10 jinis push sanésna, sadaya push tiasa dipilih
Gerakan WeChat: Miluan daptar olahraga WeChat (akun resmi WeChat pribadi tiasa disaluyukeun)
Denyut jantung dinamis: Tampilan histogram denyut jantung dinamis sareng analisa
kaméra jauh: Pencét, goyang
Pencét pikeun milih: Opat pilihan dial
Musik kadali jauh: Kontrol pamuter telepon pikeun ngareureuhkeun lagu saméméhna, lagu salajengna
Ngaronjatkeun OTC: Ngarojong
Fungsi utama APP
Sinkronisasi data denyut jantung: Rojongan (APP diperlukeun)
latihan: Mil, léngkah kalori
Ngawas saré: Kualitas sare, waktos sare sareng hudang, waktos sare jero sareng terang
Data sajarah: Laju jantung, tekanan darah, sare, latihan
Gerakan WeChat: Ngarojong
Setélan jam alarm: Ngarojong
adjustment kacaangan pinggel: Ngarojong
Saluyukeun panjang layar caang gelang: 3ms-30ms
Setelan Tujuan Olahraga: Setel jumlah udagan léngkah
Cocog
Ngaran aplikasi: Dafit
Pangrojong Basa Aplikasi: Basa Cina, Cina Tradisional, Inggris, Korea, Jerman, Spanyol, Jepang, Perancis, Italia, Rusia, Portugis, Arab, Ukraina
Basa firmware: Basa firmware: Cina, Cina Tradisional, Inggris, Jerman, Korea, Spanyol, Jepang, Perancis, Rusia, Arab, Ukraina
Vérsi mobile dirojong: IOS 9.0 atanapi saluhureuna Android 4.4 atanapi saluhureuna

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami