Waterproof IP68 musik bluetooth panggero telepon jam tangan pinter

Waterproof IP68 musik bluetooth panggero telepon jam tangan pinter

Katerangan pondok:

Modél No.: W3

tampilan: 1.3″ melengkung IPS HD layar badag

CPU: MTK2502D

Ngaran aplikasi: Fundo

BT4.0, ngecas magnét

Warna standar: Silikon Hideung, Silikon Beureum, Kulit Hideung, Kulit Coklat, Baja Hideung, Baja pérak


Rincian produk

Tag produk

SMART WATCH Telepon Usaha Smart Watch

Bluetooth nelepon |umur batre kuat |Manajemén kaséhatan

modeu multi olahraga|ngecas magnét|Jejaring sosial

1
2

IP68 waterproof design L et anjeun ngalakukeun naon rék

Éta tiasa dianggo dina adegan kahirupan sapopoé sapertos ngumbah leungeun,

hujan, ngojay, jeung sajabana, sarta bisa kalayan gampang Cope jeung

tés waterproof.

Telepon Bluetooth Sora definisi luhur

Ngagunakeun speaker waterproof kasatiaan tinggi pikeun nembongkeun

sora asli definisi tinggi, henteu masalah olahraga atanapi nyetir,

ngosongkeun leungeun anjeun sarta nyieun komunikasi leuwih bébas.

3
5

Puseur Bewara

Arloji ieu ogé mangrupikeun pusat inpormasi anu cerdas dina pigeulang anjeun.

Cuaca, panginget rancana perjalanan, status latihan ayeuna... jam tangan

tiasa nyarioskeun inpormasi anu anjeun hoyong terang.

Sababaraha mode olahraga Leupaskeun cinta anjeun

Ieu ngarojong ngajalankeun, Ngabuburit, climbing gunung, baskét,

leumpang, maén bal jeung modus olahraga sejenna.Ogé ngarojong

pangakuan calakan olahraga poean, leumpang dina jalan ka

turun damel, jogging saatos damel, ngarékam lintasan olahraga,

jeung nyaksian kamajuan.

6
7

Ukuran produk

Boga pamahaman anu langkung jero ngeunaan jam tangan ieu

ngecas magnét umur batre kuat

Watch ngarojong ngecas magnét

4

Parameter produk:

W3 BT nelepon spésifikasi jam tangan pinter:
Ukuran produk: 46 * 46 * 12 mm
Ukuran gelang: Total panjang 220mm, panjangna adjustable 145-190mm
beurat: 41,6g
Bahan penampilan: Awak utama: alloy séng + kaca toughened buleud
Tali pigeulang: tali jam tangan silikon
Sistim cocog: Android4.4, IOS9.0 atanapi langkung luhur
mémori FLASH: RAM: 32M, ROM: 32M
Resolusi: 240*240 IPS
Tipe: Toel layar pinuh
WIFI NO
NFC NO
G-Sénsor: Enya
Giroskop: NO
GPS: NO
Tipe: polimér litium
Kapasitas: 300mAh
waktos ngecas: 2H
Saumur hirup: Anggo kanggo 3 dinten, sayaga salami 15 dinten
Métode ngecas: USB jalur ngecas husus
Tingkat waterproof: IP68
Fungsi utama: Telepon Bluetooth, pamayaran offline Alipay, count léngkah, denyut jantung, oksigén getih, tekanan darah, ECG, SMS push, panginget pesen, panginget sedentary, mode gerakan, ngawaskeun bobo, kalénder, nyandak poto jauh, kontrol musik, komputer, stopwatch, alarm jam
Ngaran aplikasi: Fundo Undeuran dial masif, unggah poto, cacah léngkah, denyut jantung, sare, sedentary, mileage, oksigén getih, tekanan darah, panéangan sélulér, kalori, Bluetooth, inpormasi, wechat, QQ sareng dorongan anu sanés.
Fungsi pilarian, setelan alarem, panginget nginum cai, kontrol calakan gesture, mode ulah ganggu, mode panginget.
Telepon, SMS, wechat, QQ, Facebook, twitter, instagram, Skype, WhatsApp, line, kakao talk, batur
Ngarojong 20 basa nasional: Cina Sederhana, Cina tradisional, Inggris, Perancis, Rusia, Indonesia, Jerman, Italia, Czech, Jepang, Polandia, Portugis, Spanyol, Arab, Korea
Basa produk: Cina Tradisional, Inggris, Perancis, Rusia, Indonesia, Jerman, Italia, Czech, Jepang, Polandia, Portugis, Spanyol, Arab, Korea, Walanda, Hind

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami