Kakuatan tampilan neckband bluetooth earphones headphone headset

Kakuatan tampilan neckband bluetooth earphones headphone headset

Katerangan pondok:

Modél No.: S09

Bahan: ABS nyemprot + electroplate

Alat kalayan tampilan lampu kakuatan

Kapasitas batré: 110mAh

Waktu maén: Langkung ti 10 jam


Rincian produk

Tag produk

S09 BT earphone (1)
S09 BT earphone (2)
S09 BT earphone (3)
S09 BT earphone (4)

Parameter produk:

S09 spésifikasi earphone Bluetooth
Model No: S09
Jarak Bluetooth: 10M
Panjang kabel: 1.2M
Jenis earphone: Di-ceuli
waktos ngecas: Sakitar 30 menit ngecas pinuh
warna: Hideung
Paket: kotak kado standar
Rojongan: 1. Batré bisa rechargable
2. Rojongan nyambungkeun 2 telepon dina waktos anu sareng
3. Rojongan panginget kakuatan handap
4. Ngarojong siaran nubmer asup
OEM: Bisa ditarima

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami