T6S kids potty trainning lalajo pikeun balita

T6S kids potty trainning lalajo pikeun balita

Katerangan pondok:

Modél No.: T6S

Pintonan layar: Led

bahan: Food-grade silicone, ABS;

Kapasitas batré: 50mAh;

Kelir: Hideung, Bodas, Pink, Héjo, Bulao, Ungu, warna ngaropéa (kalayan percetakan karya seni);


Rincian produk

Tag produk

potty timer watch (2)
potty timer watch
T6S-3
T6S potty watch-page4

Lemes Dahareun Gracle Silocone Strap

Cocog pisan pikeun budak lalaki sareng awéwé

T6S potty watch-page5 (2)
T6S potty watch-page6

Parameter produk:

Girth pigeulang: 135-190 mm, saé pikeun orok
Bahan: Silikon kelas dahareun, ABS
tampilan layar: LED
Kapasitas batré: 50mAh, tiasa dicas deui
waktos ngecas: 30 menit
waktos gawé: Ngeunaan 15-25 poé
Waktu sayaga: Sakitar 50 dinten
Waktu mundur: Unggal 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 menit
Fungsi utama: 1. Nyetél waktos

2. Atur mundur (alarem: musik, geter, boh musik sareng geter kanggo pilihan)

3. Pamaké: Ngingetkeun orok ka WC atawa nginum cai

4. Pikeun orok (umur 1 taun nepi ka 5 taun)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK