Jam tangan pinter sareng telepon Bluetooth

Jam tangan pinter sareng telepon Bluetooth

Katerangan pondok:

mamerkeun: 1.69 inci layar badag:

CPU: Realtek8762D+BK3266

Ngaran aplikasi: Dafit

BT5.0, umur batre panjang

Warna standar: Hideung / kulawu / pink


Rincian produk

Tag produk

SMART WATC H

pigeulang stylish béda

Gelang olahraga layar toél pinuh

1
2

24-jam mantau denyut jantung

Diwangun-di sensor akselerasi SC7A20, digabungkeun

kalayan algoritma denyut jantung cerdas AI,

sadar ngawas denyut jantung sareng getih

ngawaskeun jenuh oksigén.

sababaraha modus olahraga

Nyadiakeun rupa-rupa modus latihan, real-time

tempo durasi latihan, latihan denyut jantung

konsumsi kalori, léngkah sareng mileage,

lacak status latihan anjeun.

3
4

Nyokot poto kaméra jauh

Kadali telepon sélulér pikeun nyandak gambar, tiasa

keuna, bisa dioperasi ku ngangkat pigeulang

Ninggalkeun momen anu paling indah.

 

Pilihan multicolor

Dampak warna hiji-sapotong anu pikaresepeun

meets collocations poean béda.

5

Fitur Produk Multi-fungsi dina hiji

6

Parameter produk:

ZL17 nelepon spésifikasi jam tangan pinter:
Hardware
Chip kontrol utama: RTL8762D+BK3266
Sénsor fotoéléktrik: HRS3300
Akselerometer: SC7A20
RAM: 160KB RAM extension SPI 16MB jeung perpustakaan font multi-basa
ROM: 64M
layar: 1.3" 240*240 Full pas pinuh layar toél
Batré: Li-Polimér 260 mhA
Bahan kasus handap: ABS + PC
Bahan casing hareup: ABS + PC, kaca
Ukuran barang: 37*48.5mm, Kandel 12.2mm
Fungsi utama jam tangan pinter
Pedometer/kalori: Ngarojong
Ngawas saré: Ngarojong
Motor geter: Ngarojong
Jam alarm pikeun ngingetkeun: Ngarojong
Telepon Bluetooth: Ngarojong
Stopwatch: Ngarojong
Modeu multi olahraga: Leumpang, lumpat, badminton, maén bal sareng 7 mode olahraga anu sanés
Panginget sedentary: Ngarojong
Panginget Telepon/SMS: Android, ios push panggero jeung eusi pesen
Dorong média sosial anu sanés: SMS, WeChat, Twitter, Facebook sareng 10 jinis push sanésna, sadaya push tiasa dipilih
Gerakan WeChat: Miluan daptar olahraga WeChat (akun resmi WeChat pribadi tiasa disaluyukeun)
Denyut jantung dinamis: Tampilan histogram denyut jantung dinamis sareng analisa
kaméra jauh: Pencét, goyang
Pencét pikeun milih: Opat pilihan dial
Musik kadali jauh: Kontrol pamuter telepon pikeun ngareureuhkeun lagu saméméhna, lagu salajengna
Ngaronjatkeun OTC: Ngarojong
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data denyut jantung: Rojongan (APP diperlukeun)
latihan: Mil, léngkah kalori
Ngawas saré: Kualitas sare, waktos sare sareng hudang, waktos sare jero sareng terang
Data sajarah: Laju jantung, tekanan darah, sare, latihan
Gerakan WeChat: Ngarojong
Setélan jam alarm: Ngarojong
adjustment kacaangan pinggel: Ngarojong
Saluyukeun panjang layar caang gelang: 3ms-30ms
Setelan Tujuan Olahraga: Setel jumlah udagan léngkah
Cocog
Ngaran aplikasi: Dafit
Pangrojong Basa Aplikasi: Basa: Cina, Cina Tradisional, Inggris, Korea, Jerman, Spanyol, Jepang, Perancis, Italia, Rusia, Portugis, Arab, Ukraina
Basa firmware: Basa firmware: Cina, Cina Tradisional, Inggris, Jerman, Korea, Spanyol, Jepang, Perancis, Rusia, Arab, Ukraina
Vérsi Bluetooth: 5.0 protokol
Vérsi mobile dirojong: IOS 9.0 atanapi saluhureuna Android 4.4 atanapi saluhureuna

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami