Jam tangan pinter suhu awak layar pasagi

Jam tangan pinter suhu awak layar pasagi

Katerangan pondok:

Modél No .: QS16pro

tampilan: 1.69 "layar touch pasagi pinuh

Bluetooth5.0

Chip: CPU RK8762C + Denyut Jantung VC32 + G-SENSOR STK8321

Ngaran APLIKASI: Gloryfit

Fitur Utama: Nyata 24h denyut jantung oksigén getih Monitor suhu awak

Warna: Hideung/Biru/Pink


Rincian produk

Tag produk

1
2

24-jam mantau denyut jantung

Jaga kaséhatan anjeun

Real-time ngawaskeun denyut jantung calakan, pariksa denyut jantung iraha waé,

jeung nangkep status kaséhatan jantung dina waktu.Sajaba ti éta, nalika denyut jantung

luhur teuing atawa handap teuing, eta bakal promptly ngabéjaan anjeun.

Ngawaskeun akurat jenuh oksigén getih

Tingkat oksigén getih mangrupakeun indikator konci pikeun ngukur kaséhatan sakabéh hiji jalma.Éta ngabantosan

ngartos kamampuan awak S pikeun nyerep oksigén sareng jumlah oksigén anu dikirimkeun

kana awak.QS16 Pro nembe dilengkepan sensor infra red anu saé sareng APLIKASI,

ngamungkinkeun anjeun pikeun ngukur tingkat oksigén getih anjeun nalika anjeun peryogi sareng ningali

hasil pangukuran salila poé.

3
4

IP67 DEEP WATERPROOF

Naha di pancuran atawa pikeun pamakéan sapopoé, anjeun teu kudu salempang ngeunaan cai)

Gelang ieu dumasar kana standar rating waterproof IP67,

mastikeun yén anjeun teu kedah nyandak kaluar pikeun pamakéan sapopoé

waterproof Debu buktina Drop-lalawanan Shock-tahan

Langkung seueur jam tangan, jam tangan khusus

Anjeun tiasa milih sagala jinis dial anyar, sareng anjeun tiasa nyaluyukeunanapikeun nyocogkeun ka mood Anjeun, gaya atawa hobi pikeun nyieun hiji dial uniknémbongkeun kapribadian anjeun.

5

Parameter produk:

QS16Pro Suhu Awak Smart Watch Spésifikasi:
Hardware
CPU: RTL8762C
Layar tampilan: 1,69 inci 240 * 280 ips
layar cabak: Toel ALL+tombol
Parameter konfigurasi: RAM: 160kB+ROM:384kB+FLASH:128Mb+Frékuénsi utama:40M
Bluetooth: BLE 5.0
Detak jantung + sensor oksigén getih: VC32
G-SENSOR: STK8321
Batré: 180Mah kapasitas badag Li-polimér
Ngecas: muatan magnét
Bahan: Awak: PC + tali ABS: Silika gél
Ukuran barang: 44,7 * 37,7 * 10MM
Fungsi utama jam tangan pinter
Monitor suhu awak: Ngarojong
Modeu olahraga: Rojongan 24 modeu olahraga
Hawa na: Ngarojong
Telepon asup: Panginget geter
Panginget inpormasi: Panginget geter
Monitor denyut jantung: Rojongan(Real-time denyut jantung)
Uji Oksigén Darah: Oksigén getih leres (deteksi lampu beureum)
Monitoring tekanan darah: Ngarojong
Pedometer: Ngarojong
Jam alarem: Panginget geter
Manggihan telepon: Ngarojong
Kontrol poto: Ngarojong
Kontrol musik: Ngarojong
Panginget sedentary: Panginget geter
Ngawas saré: Ngarojong
Ngawas kalori: Ngarojong
Itungan mileage: Ngarojong
Countdown: Ngarojong
Angkat leungeun dina layar: Ngarojong
Stopwatch: Ngarojong
fungsi séjén: QQ , WeChat , Facebook , Line , WhatsApp jeung eusi lianna push
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data denyut jantung: Rojongan (APP diperlukeun)
latihan: Mil, léngkah kalori
Catetan tanggal pangawas bobo: Kualitas sare, waktos sare sareng hudang, waktos sare jero sareng terang
Catetan tanggal pangawasan tekanan darah: Ngarojong
Catetan tanggal suhu Boby: Ngarojong
Telepon ngingetkeun: Ngarojong
Setélan jam alarm: Ngarojong
adjustment kacaangan pinggel: Ngarojong
Panginget sedentary: Ngarojong
Saluyukeun panjang layar caang gelang: 3ms-30ms
Setelan Tujuan Olahraga: Setel jumlah udagan léngkah
Cocog
Ngaran aplikasi: Gloryfit
Pangrojong Basa Aplikasi: Rusia, Indonésia, Jerman, Italia, Czech, Jepang, Perancis, Polandia, Cina Sederhana, Cina Tradisional, Inggris, Portugis, Spanyol, Arab, Korea
Basa firmware: Rusia, Indonésia, Jerman, Italia, Czech, Jepang, Perancis, Polandia, Cina Sederhana, Cina Tradisional, Inggris, Portugis, Spanyol, Arab, Korea, Walanda, Hindi
Vérsi mobile dirojong: IOS 9.0 atanapi saluhureuna Android 4.4 atanapi saluhureuna

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami